Velkommen til

Sand gård

Verdal - Trøndelag

Gården Sand er ligger høyt i Verdal med fin utsikt over bygda. Torunn og Frode bor og driver gården. Har i dag 70 vinterforet sau og en besetning på 9 ammekyr og 5 okser av sorten Dexter. 3 gris, 4 høner, 1 hane, 3 hunder og 2 katter. 

 

   GODKJENT INN PÅ TUNET-GÅRD

Kontakt

Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

900 41 419 - Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Sand gård

478 42 851 - Torunn Hildrum

Gårdens adresse: Landstadvegen 145 7650 Verdal

om gÅrden:

Gården har utmark som blir beitet av dyrene. Vedproduksjon og vedlikehold er gode aktiviteter som gjør at vi får være mye ute. Gården ligger med marka som nærmeste nabo, den bruker vi alle årstider. Leksdalsvannet ligger ikke langt unna, så vi kan ta med oss kajakker eller en liten robåt, med gode fiskemuligheter. Skihytta ligger i marka innom gården. Mange stier og sommeråpen vei dit. Blir oppkjørt skiløyper som passerer gården. Marka benytter vi flittig om høsten, bær,sopp og jakt er aktiviteter som vi bruker en del tid på. Gården Sand ønsker å være en seriøs tilbyder i markedet på tjenester som gir livsmestring og glede. Trygghet og tillit er verdier som vi setter høyt, og mener er viktig for utvikling alle faser i livet.

Torunn og Frode driver og eier gården Sand. Er gift og har 3 barn og flere barnebarn.

Torunn Hildrum er født i 1968. Er utdannet sykepleier. Har erfaring innen, demensomsorg, sykehus medisinsk klinikk, hjemmetjeneste både offentlig og privat og psykiatri. Bruker mye tiden sin på gården sammen med dyrene. Liker høsten med bær, sopp, jakt, fisking. Går gjerne på ski og liker å være ute. Lager mat både ute og inne.

Frode Grønn er født 1963. Gården Sand er Frode sin odelsgård etter hans far. Jobber som virkes måler på Trones bruk. Liker å være aktiv både på gården og i utmarka. Jakt og friluft er interesser han bruker mye tid på. Ski og snøskuterkjøring er aktiviteter på vinters tid. Det blir mange gåturer sammen med jakthundene i løpet av året. Blir gjerne med på fisketur og liker å spise god mat som lages av kona Torunn.

Lina Anniken Kvilt født 1991 bor på Trones i Verdal sammen med Tom og de har 2 gutter på 2 og 6 år. Jobber på gården som avløser og tjenesteyter innen IPT-tilbudet. Hun er autorisert apotektekniker og har jobbet over 10 år i apotek. Satser nå på gårdsdrift og ønsker å være en aktiv part i IPT-tilbudet. Har hele livet hatt interesse for dyr og hadde egen hest i flere år, og konkurrerte aktivt både innen sprang, dressur og feltritt. Liker å være ute og er gjerne med på jakt, fisketur, sopp og bærtur. Snøskuter og ski er også aktiviteter Line liker å være med på.

inn på tunet tilbud

Livsmestring og glede er viktig hele livet. Vi ønsker at de som bruker våre tjenester skal oppleve trygghet og tillit, slik at hver og en kan få gode opplevelser som gir personlig vekst. Nærhet og stell med dyrene, finne roen og gode opplevelser i naturen, relasjonsbygging til oss på gården og andre som er på gården.

Tilbud: 

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt