Velkommen til

Stormoen gård

Beiarn - Nordland

Stormoen gård ligger på Moldjord i vakre Beiarn. Her har vi fantastisk natur og rikt dyreliv. 

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Kontakt

Bente Haukås, Inn på tunet Norge

472 36 697 - Bente Haukås, Inn på tunet Norge

Stormoen gård

941 90 087/ 905 58 247 - Pål Kaspersen

Gårdens adresse: Eiterjordveien 56, 8110 Moldjord

Stormoen Beiarn

Vi på gÅrden:

Vi er en storfamilie, med tre generasjoner (5 voksne, pluss barna) som driver familiegården sammen. I det daglige jobber vi voksne innen helse og omsorg, barnehage og med gårdsdrift. Sammen har vi bred kompetanse, der agronom utdanning ligger i grunn. Vi har sykepleierutdanning, personal med akuttmedisin-ambulanse utdanning, personal med utdanning innen barne- og ungdomsarbeid, samt rus og psykiatri. Vi ønsker å utvide Inn på tunet-tilbudet på gården, slik at enda flere får benyttet seg av denne unike arenaen. 

På gården har vi mange dyr. Vi driver med kyr, sauer og hester. I tillegg har vi hund og katt. Vi har egen stall med ridebane, og har året rundt tilbud om ridetimer.

inn på tunet tilbud

Vi er godkjent Inn på tunet-gård, og jobber med å bygge opp ulike tilbud innen velferd og omsorg på gården. Stormoen gård leverer kvalitetssikrede tilbud, og gården har lang erfaring og gode rutiner med tanke på sikkerhet og ansvar. 

På gården vil det være fokus på inkludering, samhold, mestring og trivsel. Alle skal få lære noe nytt, og få brukt sine unike egenskaper i samhandling med både andre  mennesker og med dyrene.

Tilbud: 

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt