Velkommen til

Ambsødegården

Ringsaker - Innlandet

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

934 10 439 - Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

Gårdens adresse: Hersethøgda 117, 2355 Gaupen

Ambsødegården

907 44 855 - Ann-Eli Saue

ambsodegaarden

inn på tunet tilbud

På gården har vi 6 hester, høner, katt, kaniner og hunder som trenger daglig stell og mye kos. Våre dyr er vant med å håndteres av barn og hestene er skolert som terapihester. Vi tilbyr en sommeropplevelse hvor hesten er i fokus. Du lærer grunnleggende stell av hest, som børsting, fletting, rens av høver og får diplom for gjennomført opplæring. Vi leker med hestene på ridebanen (agility for hest), de modigste får ri med litt hjelp om det ønskes. Du får også mulighet til å kjøre ponni. Vi serverer frokost og varm lunsj. En dag tar vi med matpakke og spiser lunsj i skogen. Her blir det masse tid til å bli kjent med dine nye hestevenner (både de med 2 og 4 bein.) Dagene blir ikke bli delt inn i absolutte tidsbolker. Litt av poenget er å ta dagene litt som de kommer og bruke den tiden vi trenger på de ulike aktivitetene.

om gÅrden

Ambsødegården er Inn på tunet-gård og ligger vakkert til på toppen av Hersethøgda med utsikt mot Mjøsbrua. Vi har jorder og skogen helt inntil gården.

Eierne er Ann-Eli Saue og Ole Peder Jensen. Gården har historie dokumentert tilbake til 1300-tallet og har de siste 30 årene vært brukt til hestehold, vi har stallplass for 7 hester og egen ridebane. Vi har kjøkkenhage og drivhus hvor vi dyrker grønnsaker etter økologiske prinsipper. Torill og Inger-Lise er ansatt på gården. Torill er hestekyndig og har drevet med turistkjøring med hest. Vi har sammen fokus på å gi gårdens brukere mestring og gode dager.

Brosjyre: Ettermiddagstilbud med leksehjelp - Hamar

Brosjyre: Ettermiddagstilbud med leksehjelp - Ringsaker

Brosjyre: Feriaktiviteter i høstferien uke 41

Invitasjon til gårdstreff

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt