Velkommen til

Dillevik gård

Indre Østfold - Viken

Dillevik Gård ligger i Trøgstad, Indre Østfold – ca 7 km fra Skjønhaug sentrum, i mot Bjørkelangen. Det er ca en times kjøretur i fra Oslo, 25 minutter til Askim og 15 minutter til Mysen.

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Kontakt

Inn på tunet Norge v Ellen Ohlsson Ødegaard

407 60 297 - Inn på tunet Norge v Ellen Ohlsson Ødegaard

Gårdens adresse: Dillevikveien 226 1860 Trøgstad

Dillevik gård v Kristin Strengen Larsen

977 63 347 - Dillevik gård, Kristin Strengen Larsen

OM gÅrden:

Gården ligger åpent og fritt, med utsikt over Dilleviksjøen og Hæra Naturreservat, der det er stort beiteareal og fugletårn tilknyttet. Det er flott å gå tur her, bålplass og sittebenker er det både på gården og ved fugletårnet.

Vi på gÅrden:

Kristin Strengen Larsen har drevet gården i 30 år. 20 år som heltidsbonde med melk og kornproduksjon. Er utdannet som agronom og agrotekniker. Har erfaring med å jobbe med mennesker som taxisjåfør i mange år og helsearbeider i omsorgsbolig og dagsenter. Kristin er ansvarlig for IPT virksomheten.

Ida Strengen Larsen er Kristins datter. Hun har vokst opp med dyr og driver hestesenteret på Dillevik Gård. Dette ønsker hun å kombinere med Inn På Tunet. Ida har erfaring med å jobbe med mennesker og dyr, hun har også fotoutdannelse og er kreativ. Ida har ADHD og vil gjerne bruke sin erfaring til å hjelpe andre, hun blir ansvarlig for den daglige driften.

Gunnar Grepperud er Kristins samboer og gårdens handymann. Han er utdannet skogbruksagronom. Gunnar kan det meste og han er flink til å lære bort. Han har bygget mesteparten av innredningen vår i stallen selv og er en stødig mann når man trenger hjelp til ting. 

inn på tunet tilbud

Dillevik Gård er opptatt av glede og mestring i hverdagen. Her er det hestesenter med rideskole, ridebane og oppstalling. Vi har mange forskjellige hester til ulike bruksområder, vi har også hunder og katter.

I låven er det oppholdsrom med kjøkkenmuligheter. 

Følgende aktiviteter kan tilbys:

 • Stell, tilsyn og kos med husdyr og kjæledyr.
 • Hagearbeid (planting, luking i bed, raking, gressklipping).
 • Sanking og innhøsting av bær og epler fra hagen.
 • Felles måltider med gode samtaler.
 • Turer i skog og mark.
 • Tilsyn med hestene på nærliggende beite i beitesesongen.
 • Fotografering, Maling og andre kreative ting.
 • Turer i naturreservatet og til fugletårnet, observering av fugler i kikkert.
 • Mindre vedlikeholds og snekkerarbeider.

Tilbud: 

Brosjyre: aktiviteter i helger og ferier

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

  Inn på tunet Norge SA

  Kontakt