Velkommen til

Dillevik gård

Indre Østfold - Østfold

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge v Ellen Ohlsson Ødegaard

407 60 297 - Inn på tunet Norge v Ellen Ohlsson Ødegaard

Gårdens adresse: Dillevikveien 226 1860 Trøgstad

Dillevik gård v Kristin Strengen Larsen

977 63 347 - Dillevik gård, Kristin Strengen Larsen

inn på-tunet tilbud

Dillevik Gård er opptatt av glede og mestring i hverdagen. Her er det hestesenter med rideskole, ridebane og oppstalling. Vi har mange forskjellige hester til ulike bruksområder, vi har også hunder og katter.

I låven er det oppholdsrom med kjøkkenmuligheter. 

Følgende aktiviteter kan tilbys:

 • Stell, tilsyn og kos med husdyr og kjæledyr.
 • Hagearbeid (planting, luking i bed, raking, gressklipping).
 • Sanking og innhøsting av bær og epler fra hagen.
 • Felles måltider med gode samtaler.
 • Turer i skog og mark.
 • Tilsyn med hestene på nærliggende beite i beitesesongen.
 • Fotografering, Maling og andre kreative ting.
 • Turer i naturreservatet og til fugletårnet, observering av fugler i kikkert.
 • Mindre vedlikeholds og snekkerarbeider.

OM gÅrden

Kristin Strengen Larsen har drevet gården i 30 år. 20 år som heltidsbonde med melk og kornproduksjon. Er utdannet som agronom og agrotekniker. Har erfaring med å jobbe med mennesker som taxisjåfør i mange år og helsearbeider i omsorgsbolig og dagsenter. Kristin er ansvarlig for IPT virksomheten.

Ida Strengen Larsen er Kristins datter. Hun har vokst opp med dyr og driver hestesenteret på Dillevik Gård. Dette ønsker hun å kombinere med Inn På Tunet. Ida har erfaring med å jobbe med mennesker og dyr, hun har også fotoutdannelse og er kreativ. Ida har ADHD og vil gjerne bruke sin erfaring til å hjelpe andre, hun blir ansvarlig for den daglige driften.

Gunnar Grepperud er Kristins samboer og gårdens handymann. Han er utdannet skogbruksagronom. Gunnar kan det meste og han er flink til å lære bort. Han har bygget mesteparten av innredningen vår i stallen selv og er en stødig mann når man trenger hjelp til ting. 

Dillevik Gård ligger i Trøgstad, Indre Østfold – ca 7 km fra Skjønhaug sentrum, i mot Bjørkelangen. Det er ca en times kjøretur i fra Oslo, 25 minutter til Askim og 15 minutter til Mysen.

Gården ligger åpent og fritt, med utsikt over Dilleviksjøen og Hæra Naturreservat, der det er stort beiteareal og fugletårn tilknyttet. Det er flott å gå tur her, bålplass og sittebenker er det både på gården og ved fugletårnet.

Brosjyre: aktiviteter i helger og ferier

Åpen møteplass for barn og unge 2024

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

  Inn på tunet Norge SA

  Kontakt