Velkommen til

Fjære Gård AS

Larvik - Vestfold og Telemark

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

934 10 439 - Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

Fjære gård

917 35 893 - Torill Hynne Fjære

Gårdens adresse: Fjæregrenda 20 3220 Sandefjord

inn på tunet-tilbud

På Fjære Gård tilbyr vi tjenester til barn og ungdom/unge voksne som har behov for en alternativ opplærings arena. Vi baserer tilbudet på Hesteassisterte intervensjoner, som vil si at vi benytter hestenes egenskaper i samhandling med brukerne våre. Vi tar også imot folk med psykiske utfordringer som trenger en tilrettelagt hverdag i et aktivt og trygt miljø.
Aktivitetene som tilbys på gården skal kunne knyttes til mestring og god selvfølelse. Vi er opptatt av brukermedvirkning og at aktivitetene våre fremmer god helse. 
Aktiviteter som tilbys er:
Stell og fôring av hester og de andre dyra på gården 
Ridning 
Kjøring 
Tradisjonelt gårdsarbeid 
Vedproduksjon/skogsdrift 
Turer i skog og mark 
Grønnsaksdyrking

Spisepausen hver eneste dag klokken 12:00 er helligholdt og her er det normalt vanlig lunsj med kaffe og brødmat. Av og til når det er spesielle jobber som er utført steller vi i stand litt ekstra. Vi skiller heller aldri på hvem som spiser lunsj, alle som kommer hit på dagtid blir invitert til å spise med oss, om det er håndverkere, venner, besøkende, familie, eller rett og slett hvem som helst. Dette er noe alle synes er spennende og det er alltid noen gode historier på lur. Andre ganger hender det at vi bare tar en tur i skogen og griller pølser og har det hyggelig.

Inn på tunet tilbudet har et eget lokale i et koselig lite bryggerhus. Der samles vi før dagen starter, vi spiser lunsj her og avslutter dagen samme sted. I tilegg har vi flere fine turdesinasjoner i umiddelbar nærhet.

om gÅrden

Fjære Gård ligger i Østre Hedrum i Larvik kommune kun 15 min kjøretur fra både Larvik og Sandefjord sentrum.

På Fjære Gård bor Jørgen Fjære og Torill Hynne Fjære med tenåringsbarna Kristoffer og Karoline.

Torill har drevet med hest i godt og vel 30 år, med en forkjærlighet for den norske Fjordhesten, er utdannet agronom, har påbegynt Barne og ungddomsarbeiderstudiet og har nylig tatt kurset Hesteassisterte intervensjoner på universitet på Ås. Hun har jobbet i barnehage, Sfo, vært avløser på mange ulike gårdsbruk og har flere års ledererfaring fra arbeidslivet forøvrig.

Jørgen er ansvarlig for den tradisjonelle gårdsdriften, er utdannet sveiser og jobber utenfor gården med dette.

Gården har vært drevet siden 1800 tallet, det var kuer på gården helt frem til 1969. Gården er på 230 da dyrkamark, 20 da beitearealer og 700 da skog. I tillegg til Inn på tunet, dyrkes korn, gras til eget bruk og åkerbønner på gården og skogen er i aktiv drift. I tillegg har vi hester, kaniner, høner, et par griser (på sommeren), og en katt.

Ferie og fritidstilbud for barn og unge 2024

Ettermiddagstilbud for barn og unge 2024

gården for glede og omsorg

Gårdstreff for voksne
Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt