Velkommen til

Fjellvang stall og 4H gård

Rana - Nordland

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Bente Haukås, Inn på tunet Norge

472 36 697 - Bente Haukås, Inn på tunet Norge

Fjellvang stall og 4H gård

976 73 512 - Sissel Fjellvang

Gårdens adresse: Hammerveien 125, 8626 Mo i Rana

Fjellvang stall og 4H gård

inn på tunet-tilbud

Vi tar imot besøk fra skoleklasser og barnehager, som deltar i årstidsrelaterte aktiviteter på gården. Vi tar og imot besøk fra lag og foreninger, og har bursdagsfeiringer. Vi tilbyr inn på tunet aktiviteter for enkeltbrukere,  både fra skoler, NAV og ulike andre brukergrupper. Feks tilrettelagt/alternativ skoledag, arbeidspraksis og avlastning.  

Vi har og åpen gård to ganger i året, hvor det bestandig kommer mange besøkende. 

Om Sommeren har vi sommerklubb, eller rideleir, for barn og unge, dette er hvert år veldig populært. 

OM gÅrden

Her driver vi med utleie av stallplasser for hest, og har plass til 21 hester og ponnier på stallen. Vi har i tillegg 65 vinterforete sauer, 3 nordlandskyr, og div smådyr

På Fjellvang gård bor vi, Sissel og Benjamin Fjellvang sammen med 4 små og store barn, samt hundene Brutus og Santo, og kattene Petra, Patrik, Alfons og Albert.  

Vi møttes på Val videregående. En landbruksskole i Trøndelag, hvor vi begge var elever i 4 år.  Sissel kommer opprinnelig fra Givær, en nydelig øy utenfor Bodø, mens Benjamin er født og oppvokst her på gården. Vi flyttet til Mo i Rana, og forpaktet gården i 2011, og 1 februar 2018 ble vi formelt eiere av gården. 

Dette er Benjamin sin familiegård, og han er tredje generasjon som overtar driften av gården.

Vi har fire egne hester på gården. En quarterblanding, en dansk varmblods ridehest, en fjording, og en shetlandsponni.  Gården har egen ridebane, og fikk høsten 2022 satt opp isolert ridehall. Det er fine turmuligheter rundt gården, og i nærområdet. Vi har sauer av rasene norsk hvit sau og spæl, og leverer kjøtt og ull til Nortura.  Kyrne er alle av rasen Sidet trønder og nordlandsfe. Disse produserer kjøtt og melk, Oksekalvene leveres og til Nortura. Hønene produserer egg til eget bruk. vi har og noen kaniner, marsvin og kalkun, og minigrisene Gjertrud og Luna. Alle dyrene på gården er tamme, og elsker klapp og kos.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt