Velkommen til

Flakk gård

Birkenes - Agder

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

995 99 592 - Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

Flakk gård

995 88 716 - Christine Flaa Buene

Gårdens adresse: Flakk 181, 4760 Birkeland

inn på tunet-tilbud

Christine og Per Kristian legger tilrette for at mennesker som kommer til gården kan senke skuldrende og at man sammen kan kjenne på mestring og gode opplevelser. Ute sammen med dyr, gjennom gårdsarbeid, friluftsaktiviteter i området, eller ved å lage mat og samles rundt felles måltider.

OM gÅrden

Christine og Per Kristian overtok gården i 2011. Her bor de sammen med sine tre barn. Nå bruker de gården til gårdsturisme og Inn på tunet.

Christine er oppvokst her, og har alltid vært glad i dyr og levende vekster. Hun er utdannet sykepleier og jobber nå i kommunen. Tidligere har hun jobbet i ungdomspsykiatrien med spiseforstyrrelser, og som miljøarbeider på ungdomsskolen.

Per Kristian er sivilingeniør i bygg og jobber i Kristiansand. 

Flakk gård ligger ved Tovdalselva i Birkenes kommune. Dette er en gammel gård, med spennende historie, tilbake til 1800 tallet.

Denne plassen har fungert som herregård, fattighus og kommunalt pleiehjem, før det igjen ble privat og drevet som en melkegård. Denne produksjonen er avviklet, og nå bor det geiter, høner, kaniner, ender og katter på gården. På sommeren er det også ofte kopplam som løper rundt.

I sommerhalvåret kommer det gårdsturister fra fjern og nær, som nyter feriedager i rolige og idylliske omgivelser.

Brosjyre: Åpen møteplass for barn og unge

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt