Velkommen til

Flenstad Gård AS

Åfjord - Trøndelag

   GODKJENT INN PÅ TUNET-GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

900 41 419 - Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Flenstad Gård AS

465 01 112 - Aksel Rødsjø/ Daglig leder Inn på tunet

916 37 987 - Gunnar Singsaas/ Gårdeier

Gårdens adresse: Sørdalsveien 1389 7170 Åfjord

www.flenstadgard.no

flenstadgaard

Flenstad gård

inn på tunet tilbud

Gunnar Singsaas (eier av gården) har lang erfaring fra arbeid med barn og unge. Han har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, har praktisk pedagogisk utdanning for yrkesfag og har 3-årig agronomutdanning.

Sammen med seg har de dyktige ansatte med ulike fagutdanninger som tømrer, fysioterapeut og med mekanisk bakgrunn. Felles for alle er høy menneskekompetanse, samt at alle har stor interesse og glede over å jobbe med barn, ungdom og eldre mennesker på en slik arena som et levende gårdsbruk nært naturen er.

Vi kan skreddersy tilbud for eldre mennesker. Det kan være dagtilbud for mindre grupper og gårdsbesøk for større grupper. Mulighet for tilrettelagte tilbud for demente. Vi kan også tilby besøkshelg for eldre mennesker som ønsker å bo noen dager på et aktivt gårdsbruk. Mulighet for selvhushold og for fullpensjon.

Aktiviteter vil være etter den enkeltes behov med innhold som f.eks. ridning på islandshest, dyrestell av hest, sau, hund og høner. Turer i nærmiljøet, grilling i grillhytte!

Vi tilbyr en alternativ pedagogisk arena for både grunnskolen og for videregående skole. Innhold kan være tilpasset undervisning med ordinære skolefag, eller det kan være praktisk arbeid på gården, eller helt egne opplegg med mestring og utvikling som nøkkelord.

om gÅrden

Flenstad Gård A/S er en del av gården Flenstad øvre i Åfjord kommune (Trøndelag). Her har vi ulike dyr som sau, katt, hund, hest, høner og haner. Gården ligger idyllisk til på Flenstad i Sørdalen, omkranset av skog og fjell, dyrkamark og levende gårder. Sørdalselva renner like ved gården og den gir både fiskemuligheter og bademuligheter i elva og også i Lisjvatnet noen km lengre ned i dalen.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt