Velkommen til

Givær gård

Bodø - Nordland

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Bente Haukås, Inn på tunet Norge

472 36 697 - Bente Haukås, Inn på tunet Norge

Givær gård

481 52 060 - Olaug Olsen

Gårdens adresse: Givær 52, 8097 Givær

inn på tunet-tilbud

På gården vil man komme i kontakt med tamme og tillitsfulle dyr, være med å forstå sammenhengen mellom mennesker, dyr, natur og årstider.

Med dette som utgangspunkt har man en super arena for å lære og føle mestring i det å jobbe med og for dyr.

I tillegg er det også mulig å komme seg ut på havet og nyte båtlivet. Da kan man lære å ro og fiske.

Tilbudet vårt er ofte rettet mot barn og unge, der vi bruker gården som pedagogisk ressurs både for enkeltelever og for skoleklasser. 

Gården tilbyr gårdshelger for barn, vanligvis fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag, og det er også mulig med ukesopphold. Her bor barna på gården under oppholdet. De får oppleve flott kontakt med de som bor her, dyra og ikke minst naturen. Det er mye lek og moro, flotte naturopplevelser, fysisk aktivitet i trygge og flotte omgivelser. Det er fokus på mestring, gode rutiner, mat fra egen hage/gård og mange gode opplevesler.

Brukerne opplever trygghet, fellesskap, mestring og trivsel på en ny arena.

OM gÅrden

Givær er en liten øy som ligger helt ut mot storhavet 28 km rett vest for Bodø. Her driver Olaug gård midt uti havgapet med 35 vinterfora sauer, noen kalver, høns, silkehøns, minigris, kaniner, hamstere, ender og to små hunder. I tillegg er det et rikt fugleliv på øya.

På Givær gård bor Olaug og Johnny Olsen sammen med barn og fosterbarn. Olaug driver gården og Inn på tunet-tilbudet, og har lang fartstid med å ta i mot store og små på sommerleir, bruke gården som arena for tilrettelagt skoletilbud og avlastning. 

Brosjyre: Ferieaktiviteter 2023

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt