Velkommen til

Grøstad gård

Tønsberg - Vestfold og Telemark

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

934 10 439 - Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

Grøstad gård

954 49 618 - Gry Beate Knapstad

Gårdens adresse: Hengsrudveien 563 3176 Undrumsdal

inn på tunet tilbud

Aktiviteter gården kan tilby er å dyrke og høste grønnsaker i sesong, lage mat, stell kos og foring av dyrene, skogstur til gapahuken, hagestell, ved håndtering og enkelt gårdsarbeid.

Vi lager felles lunsj gjerne med råvarer fra egen gård. Vi har stort fokus på bærekraftig landbruk. Vi må ha tid til de gode samtalene og jobbe aktivt med inkludering og respekt.

Vi ønsker å gi hver enkelt bruker mestring i de arbeidsoppgavene som utføres på gården. Vi skal hjelpe brukerne til å nå sine mål, samt utvikle seg innenfor gitte rammer og forutsetninger.

Vi skal bidra til at alle skal føle seg hjemme her på Grøstad gård. Vårt motto er «Alle har rett til et godt liv, JA alle!»

om gÅrden

Grøstad gård ligger idyllisk og fredlig til i Undrumsdal som ligger 20 minutter fra Tønsberg. Gården driftes økologisk og det var her Grøstadgris AS ble til for 20 år siden. På gården har vi frilandsgris, minigriser, høner, katter og hunder. Gjeterhunden Maya er alltid med der det skjer.

Gry er bonde og har hatt sin arbeidsplass på gården i 30 år. Sofie er oppvokst på gården og alltid hatt stor interesse for mennesker og dyr. På gården har det alltid vært stor aktivitet av mennesker, og familien har også tidligere hatt fosterbarn.

Brosjyre: Helgeaktiviteter 2024

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt