Velkommen til

Hammer gård

Beiarn - Nordland

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Bente Haukås, Inn på tunet Norge

472 36 697 - Bente Haukås, Inn på tunet Norge

Hammer gård

416 39 765 - Andre Kristoffersen

Gårdens adresse: Beiardalsveien 1727, 8114 Tollå

inn på tunet-tilbud

Den daglige gårdsdrifta gir mange muligheter for aktivitet og arbeidstrening, som kan tilpasses den enkelte bruker eller grupper.

Brukerne kan delta i alt fra planlegging av driften, økonomi, dyrestell, traktorkjøring, høsting, vedproduksjon og videreforedling av lokalmat som ost og spekemat.

På gården vil man komme i kontakt med tillitsfulle dyr, være med å forstå sammenhengen mellom mennesker, dyr, natur og årstider. Med dette som utgangspunkt har man en super arena for å lære og skape mestring i det å jobbe med og for dyr. Aktivitetene i tjenestetilbudet er knyttet opp mot gården og det som følger med av arbeidsoppgaver. Vi følger årsjulet og sesongen – det er mange muligheter til aktivitet knyttet til arbeidsoppgaver de ulike årstidene: Ridning, stell av hester, geiter, hønene, katta og hundene, fjellturer, fisking, skoging og kvisting, skogsarbeid, innendørsaktiviteter, planting av blomster og frø, friluftsliv og fysisk aktivitet for alle, vedlikehold- og gårdsarbeid, sosialt samvær og tilrettelagt veiledning.

om gÅrden

Gården  ligger øverst i Beiardalen mellom høye fjell i en mektig natur 120 km fra Bodø og 70 km fra Rognan.

På gården bor det 9 islandshester, 10 høner, ca 200 geiter, en katt og to hunder. Familien på gården har også et drivhus hvor de driver frem 12 tusen sommerblomster. Om sommeren er geitene på sætra.

Lill og André har drevet gården siden 1994. De har to egne barn. Siden først på 2000 tallet har de tilbudt omsorgsbaserte tjenester som besøkshjem, avlastning og beredskapshjem for barnevernet. De har også hatt tilbud til kommune og skole for brukere med psykisk funksjonshemming og lærevansker.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt