Velkommen til

På Øvland

Kristiansand - Agder

På Øvland ligger i rolige omgivelser i Finsland, ca 30 km fra Kristiansand by. 

 

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Kontakt

Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

995 99 592 - Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

På Øvland

992 94 937 - Marte Øvrevik

Gårdens adresse: Øvlandsvegen 152 , 4646 Finsland

Om gÅrden:

Familien har holdt til på gården siden midten av 1800-tallet. Huset vi bor i er fra 1930-tallet, men er renovert flere ganger siden da. Låven som er mer enn 100 år gammel skal gjennom en stor renovering i 2023. På gården er det også ei gammel tømmersag, hvor vi har laget et lite snekkerverksted og en gapahuk som vi bygde i 2021. Eiendommen er på i underkant av 1000 mål, noen jorder og kulturbeite.

Vi på gÅrden:

Her bor Marte og Kim med 3 barn.

Jeg (Marte) er utdannet pedagog og jobber som lærer på Setesdal Vgs. avd. Hornnes. Jeg har også jobbet som trenings og kostholdsveileder, og idrettspedagog. I dag har vi avlastning for et søskenpar på 5 og 6 år som er hos oss en helg i måneden. På gården liker jeg spesielt godt dyrking i hage og drivhus.

Kim har en mastergrad i miljø, bærekraft og ledelse. Han jobber som rådgiver for bærekraft i Kristiansand kommune, parallelt holder han på med en doktorgrad i kommunalt klimaarbeid, ved UiA. Kim liker å drive med små snekkerprosjekter og i skogen med hogst og ved.  

inn på tunet tilbud

«På Øvland» har besøk av elever i trygge og rolige omgivelser. Omfanget av IPT-tjenester vil kunne øke etter hvert i takt med kapasitet på gården og behov i oppvekst- og helsesektoren.

Tilbud: 

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt