Velkommen til

Reddal Ressursgård

Grimstad - Agder

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

995 99 592 - Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

Reddal Ressursgård

979 87 718 - Heather Kristiansen

Gårdens adresse: Fv31, 4886 Grimstad

inn på tunet tilbud

Inn på tunet tilbudet drøftes av Heather og Nils Randulf Kristiansen. De har aktivitetstilbud til barn, ungdom og voksne. Gårdshelg er et besøkshelg tilbud til barn som tilbringe tid sammen med gårdsfamilien 

Gårdstreff er et tilbud til voksne en dag i uken for å delta i aktivitet og samvær som bekjempe ensomhet.

Ferie og fritid og åpenmøteplass er begge gratis aktivitets tilbud til barn og unge som ønsker å bruke noe av sin fritid sammen med en gruppe på gården og holde på med morsomme og praktiske aktiviteter. 

Gården har gode fasiliteter inkludert et nytt og moderne Inn på Tunet oppholdsrom med tilhørende garderobe og toalettanlegg. Verkstedene er godt utstyrt med maskiner og verktøy og ikke minst er bakerkjelleren med sin tradisjonell bakerovn alltid populær for å dele en god pizzabakst sammen. 

Heather Kristiansen er sykepleier med 20 års erfaring fra både somatikk, rus og psykiatri. Hun har videreutdanning i veiledningspedagogikk. I tillegg har hun utdannelse som teater kostymemaker fra London.

Nils Randulf Kristiansen har vokst opp på gården. Han er sivilingeniør med mye arbeidserfaring fra industri, og jobber som lærer i fornybar energi på UiA Grimstad.

Brosjyre: Åpen møteplass for ungdom 2023

Brosjyre: Ettermiddagstilbud for barn og unge

Brosjyre: Gårdstreff for voksne - Gården for glede og samhold 2023

om gÅrden:

Gården ligger i landbruksbygda Reddal og har en flott beliggenhet med utsikt over jordene. I tillegg til hager, strand og skog har uthusene mye å by på.

På gården finnes det verksteder av varierte slag med mye aktivitet, samt gårdskafé og butikk. Det er uteområder med sitteplass, en grønnsakshage og en frukthage. Blant blomster og trær er det også flere av gårdens dyr å hilse på.

Det er 82 mål med jord og 850 mål skog som tilhører gården, og en populær strand som heter Lundesanden er en del av eiendommen.

En kreativ bedrift er under oppstart. Her produseres artikler som, såpe, lys, renoverte møbler, skinn artikler, vesker, klær mm.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt