Velkommen til

Seljebakken småbruk

Nome - Telemark

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

934 10 439 - Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

Seljebakken småbruk

988 66 663 - Therese Holt Hasle

Gårdens adresse: Grønvoldvegen 455 3830 Ulefoss

inn på tunet-tilbud

Å bo på og drifte vårt eget småbruk har vært en langvarig drøm som i juni, 2019, ble til virkelighet. Denne drømmen bunner i vårt ønske om et annerledes liv hvor vi kan tilbringe mer tid utendørs, gjøre mer fysisk arbeid og bringe våre tanker og ideer om bærekraftig mat og livsstil ut i praksis. Dette ønsker vi også og dele  med andre.

På Seljebakken småbruk skal det være trygt og godt å komme. Vi vil hverandre vel, viser respekt og er inkluderende ovenfor hverandre. Brukere får individuelt tilrettelagt opplegg ut fra den enkeltes utgangspunkt og ønsker, og de skal få delta i meningsfulle og praktiske oppgaver. Her skal alle oppleve trivsel og mestring, slik at det vil bidra positivt til ønsket utvikling.

Forslag til ulike aktiviteter:

Kos, stell og fôring av dyra på småbruket.
Bidra i dyrking av grønnsaker og frukt, og arbeid knyttet til dette som f.eks. såing, innhøsting og salg.
Små-snekkerarbeid.
Tur i skog.
Fisketurer med stang og/eller garn.
Tilberede og konservere mat.
Diverse gårdsarbeid og vedlikeholdsarbeid.

om gÅrden

Seljebakken er et lite, idyllisk småbruk beliggende ved Norsjø, cirka 20 minutter utenfor Skien i en koselig liten grend ved navn Helgja. Her driver vi med bærekraftig produksjon av grønnsaker, frukt og bær, til eget bruk og salg. Vi har ender og geiter, og et fantastisk uteområde som er lagt til rette for gode og innholdsrike opplevelser tilpasset hver enkelt bruker. 

Småbruket driftes av oss, Mikael Bergius og Therese Holt Hasle, som bor på gården sammen med våre to sønner, Helmer og Nils. Mikael har bakgrunn som forsker på internasjonal utviklingspolitikk med fokus på mat og landbruksspørsmål i Tanzania. Han er lidenskapelig opptatt av dyrking og driver grønnsaksproduksjonen på småbruket, i tillegg til jobb som hvilende nattevakt i kommunen. I tillegg til dette er han glad i jakt, fiske og friluftsliv. Therese er utdannet sosionom. Hun har bred erfaring fra ulike brukergrupper både i Norge og utlandet. Hun er nå ansatt i flyktningtjenesten i Nome kommune og har i tillegg et brennende engasjement for å drive Inn på tunet på Seljebakken småbruk.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt