Velkommen til

Skarsem Gård

Melhus - Trøndelag

   GODKJENT INN PÅ TUNET-GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

900 41 419 - Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Skarsem gård

932 20 777 - Heidi Tangvik og Christian Tangvik

Gårdens adresse: Åsvegen 260, 7224 Melhus

inn på tunet-tilbud

Skarsem Gård har i generasjoner vært et sted hvor folk har trivdes, dette er også i dag noe vi etterstreber. Vi ønsker at alle som kommer til oss skal trives, oppleve mestring og bli respektert, sett og lyttet til.
Vi tilbyr et sted for den som av en eller annen grunn trenger en re start.
Vi tror at å jobbe sammen, skulder ved skulder er verdens beste terapi. 

om gÅrden

Gården ligger som en øy litt alene og det er store grønt områder rundt hele gården. Vi har en stor hage med epletrær, rips og solbær. Vi har en grønnsaks hage med diverse rotgrønnsaker til eget bruk. 

Vi har snekkerverksted, mekanisk verksted og et treningsrom med alt du skulle trenge. Vi har en leilighet som henger sammen med hovedhuset.

Vi har en stall hvor vi i dag huser 10 hester. Ved stallen har vi ei varmestue med kjøkken hvor man kan spise sammen.
I tillegg bor det to katter og en hund på gården i dag.

Vi driver med korn og har ca. 200 mål med dyrket mark rundt gården vår. Her er det havre og bygg som dyrkes nå. Vi produserer også høy til hestene som bor her.

Gården eies og drives av Christian Adelsten Tangvik og Heidi Skarsem Tangvik. Men, på denne gården bor det i dag tre generasjoner som i stor grad driver gården sammen.

Christian har jobbet med ungdommer og tenåringer igjennom Pinsemenigheten Betel i mange år. I tillegg er han er ivrig mosjonist og glad i alt som handler om idrett. Christian er i dag hovedansvarlig for driften av Gården vår.

Heidi har også hatt et stort engasjement med ungdommer og tenåringer i kirken. I tillegg jobber hun i dag som en administrativ leder i et teknologifirma i Trondheim. Heidi elsker prosjekter og alt som spirer og gror på Gården.   

Elias Skarsem Tangvik er sønn i huset og bor for tiden hjemme.

I tillegg har vi fortsatt Kårfolkene på plass på gården.

Magnhild Skarsem har i mange år drevet med tilrettelagt riding for mennesker med funksjonsutfordringer. Er en ivrig rytter og bruker mye av sin tid i grønnsaks hagen.

Ivar Skarsem er bonden som sitter på kompetansen og erfaringen med alt det vi driver med på gården. Han er i tillegg sensor for de som ønsker å ta fagbrev for lastebil, buss og andre store kjøretøy.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt