Velkommen til

Soldalen Besøksgård

Kinn - Vestland

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Therese Instefjord, Inn på tunet Norge

986 15 390 - Therese Instefjord, Inn på tunet Norge

Gårdens adresse: Soldalvegen 4, 6906 Florø

924 62 201 - Tonje Johansen

Soldalen besøksgård

soldalengard

inn på tunet-tilbud

Vi tilbyr besøk på dagtid, ettermiddag og helger. Ingen overnatting.

Vi har i dag, skoleelever med spesielle behov, barn i avlasting, psykisk utviklings hemmede voksene og barn i fritidsaktivitet som dekkes av kommunen. Gårdsuker i skoleferiene, for de samme, inkludert integrering.

om gÅrden

Vi er fire ansatte. Bonden er utdannet kokk og ridelærer for personer med og uten funksjonshemminger, og har i tillegg lang erfaring med kundebehandling. En pedagog. En som holder på å utdanne seg til helsefagarbeider, og som også jobber deltid på en bolig for psykiskutviklingshemmede. Den siste har jobbet hos oss i 3,5 år å skal starte som lærling i salgs faget. Alle har arbeidet på gården fra 1 til 4 år.

Vi har også ca 15 personer som jobber ekstra. De fleste er ungdommer som leier hest og hjelper med gårds arbeid.

Gården ligger i gangavstand fra Florø sentrum, og har forbindelse med mange fine turveier. Gården er også godkjent 4H-gård. Åker og drivhus er fint opparbeidet. Dyrene på gården er: alpakka, sau, høner, kaniner, katt, minihest, miniesel, hester, minigriser. Vi har ridebane, grillhus med plass til ca 20, gapahuk med utekjøkken, samt bål panne.

Åpen møteplass for barn og unge

Ferie og fritid for barn og unge

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt