Velkommen til

Soldalen Besøksgård

Kinn - Vestland

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Therese Instefjord, Inn på tunet Norge

986 15 390 - Therese Instefjord, Inn på tunet Norge

Gårdens adresse: Soldalvegen 4, 6906 Florø

924 62 201 - Tonje Johansen

Soldalen besøksgård

soldalengard

inn på tunet tilbuD

Vi tilbyr besøk på dagtid, ettermiddag og helger. Ingen overnatting.

Vi har i dag, skoleelever med spesielle behov, barn i avlasting, psykisk utviklings hemmede voksene og barn i fritidsaktivitet som dekkes av kommunen. Gårdsuker i skoleferiene, for de samme, inkludert integrering.

om gÅrden

Vi er fire ansatte. Bonden er utdannet kokk og ridelærer for personer med og uten funksjonshemminger, og har i tillegg lang erfaring med kundebehandling. En pedagog. En som holder på å utdanne seg til helsefagarbeider, og som også jobber deltid på en bolig for psykiskutviklingshemmede. Den siste har jobbet hos oss i 3,5 år å skal starte som lærling i salgs faget. Alle har arbeidet på gården fra 1 til 4 år.

Vi har også ca 15 personer som jobber ekstra. De fleste er ungdommer som leier hest og hjelper med gårds arbeid.

Gården ligger i gangavstand fra Florø sentrum, og har forbindelse med mange fine turveier. Gården er også godkjent 4H-gård. Åker og drivhus er fint opparbeidet. Dyrene på gården er: alpakka, sau, høner, kaniner, katt, minihest, miniesel, hester, minigriser. Vi har ridebane, grillhus med plass til ca 20, gapahuk med utekjøkken, samt bål panne.

gården for glede og omsorg

Gårdstreff for voksne
Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt