Velkommen til

Stall Bakkejord

Sørreisa - Troms og Finnmark

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Bente Haukås, Inn på tunet Norge

472 36 697 - Bente Haukås, Inn på tunet Norge

Stall Bakkejord

906 28 505 - Kine Solbakken

Gårdens adresse: Bakkejordveien 50, 9310 Sørreisa, Norge

Presentasjons brosjyre Stall Bakkejord

inn på tunet tilbud

Stall Bakkejord har et allsidig Inn på tunet-tilbud når det gjelder ridning og hest –  rideskole, ridehelger og rideleirer i skoleferien, og mye mer.

Stall Bakkejord`s Inn på tunet-tilbud legger til rette for mestring, læring og glede for brukerne med utgangspunkt i deres interesser og forutsetninger. I samspill med dyrene på gården, gårdsaktiviteter, området og naturen rundt, turer i skogen og i fjæra. matlaging, spillekvelder, båtturer, alt etter interesse så ønsker vi å bidra til en positiv opplevelse i brukernes hverdag.

Utenom selve gårdsdrifta bruker vi mye tid på turer, enten med båten for å fiske litt eller i skogen å har bål eller lignende. Vi lager gjerne mat på bål, eller baker/lage mat inne om det passer bedre.

Snekring og bygging er mulig her, andre ting som formingsaktiviteter og håndarbeid, motorsport, skiturer, sykkelturer, båtturer, lange turer eller korte turer, bading om sommeren både med og uten hest, stå på skøyter på vinteren er også mulig.

om gÅrden

Det er hovedsakelig jeg, Kine Bakkejord, som driver gården, men med god hjelp av sin mann Kristian Bakkejord og deres barn, spesielt to av barna som er Amalie på 16 år og Kristine på 14 år.

I dag er det 8 hester på gården. De brukes i rideskole, ridehelger for barn og unge 1 helg i måneden og rideleirer i skoleferiene. Samtidig driver vi aktiv konkurranse ridning både i sprang og dressur. Det er mye mer enn bare å ri man kan gjøre med hest – vi snørekjører på vinteren, kjører med hest og vogn og bader med hestene.

Vi har 4 hunder der to av de brukes til elgjakt, å en er enda valp men skal bli jakt hund. De er av rasen norsk elghund grå. Også ei som brukes til trekking på ski og som elske lange turer i skog og mark. De er alle veldig familievennlige å de elsker kos.

Vi har også en gårdskatt som er helt hvit og heter Frost.

Brosjyre: Åpen møteplass for unge

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt