Velkommen til

Stall Roa aktivitetsgård

Heim - Trøndelag

   GODKJENT INN PÅ TUNET-GÅRD

Tilbud:

Kontakt

900 41 419 - Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Gårdens adresse: Aspliveien 28, 7200 Kyrksæterøra

Gården: stallroaaktivitetsgaard@gmail.com

Håvard Bugten 986 13 677 - Monika Kaald 98205353

Stall Roa Aktivitetsgård

inn på tunet-tilbud

Vi tilbyr tilrettelagte aktiviteter på gården vår, og de fine områdene vi har rundt gården. Vi kan tilby aktivitetshelger og aktivitetsuker i skolens ferier for barn og unge. Tilpasset opplæring for grupper og enkeltelever. Skreddersydde opplegg for barnehage, skole og andre offentlige/private aktører. TIibud til tidlig demente og andre som har behov for en alternativ hverdag. Fritidstilbud for barn og unge. Arbeidstrening tilrettelagt for den enkelte. Språktrening i praksis, ved hjelp av det vi gjør på gården. Vi kan tilby henting og levering til våre aktiviteter.

om gÅrden

Gården drives av Monika Kaald (f. 1975) og Håvard Bugten (f. 1968). Monika er utdannet adjunkt og rideinstruktør. Hun har holdt på med dyr siden hun var barn. Håvard er utdannet prosessoperatør og industrimekaniker. Han er veldig glad i jakt og fiske. Håvard er veldig kreativ og liker praktisk arbeid. Det bor også tre flotte jenter på gården. Alle liker godt å være ute, sammen med to og firbeinte.

Gården ligger vakkert til i Heim Kommune ca. sju km fra Kyrksæterøra sentrum. Vi har skogen rett bak huset, vi har elv ett stykke nedenfor. Der kan man fiske laks eller bade på varme dager. Sjøen ligger også like ved. 

På gården har vi islandshester med ett fantastisk gemytt, de er rolige og fornuftige dyr. Vi bruker dem til stell, ridning og de er med på mange av våre turer. Ingenting er så godt som å kjenne stoltheten i det å greie å mestre en slik stor hest. Vi har også en liten flokk sauer, de er ganske sosiale, og de er veldig glad i kos. De trives best ute, og på sommeren går de i utmarka for å beite sammen med lammene sine. Vi har to Galloway kviger, disse skal etter hvert få kalv. De har tykk pels, de bor ute oppe i skogen. Vi har også noen høner som legger egg, og vi har hund og katt.

Åpen møteplass

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt