Velkommen til

Engene gård

Vestby - Akershus

Tilbud:

   GODKJENT INN PÅ TUNET-GÅRD

Kontakt

Inn på tunet Norge v Ellen Ohlsson Ødegaard

407 60 297 - Inn på tunet Norge v Ellen Ohlsson Ødegaard

Engene gård v Christel Flagestad

901 41 416 - Christel Flagestad

Gårdens adresse: Engene 110 1544 Vestby

www.engenegaard.no

inn på tunet tilbud

Gleden av å se andre lykkes er et motto det jobbes for å etterleve hver dag, noe som også gjenspeiler seg i arbeidet som gjøres.

Arbeid vi holder på med er bl.a. dyrking av grønnsaker som omfatter alt fra planlegging til luking og såing/høsting. Vi holder på med vedlikehold av gjerder og ute- og inneområder, samt steller med dyrene. De som kommer hit, får et innblikk i alt hva det innebærer å drive en liten gård. Det er som regel stille og rolig på gården og vi har lite trafikk av fremmede.

Christel er opptatt av individuelt tilrettelagte aktiviteter og setter dialog med «pårørende/bruker/kjøper» som et sentralt tema. 

 Christel Flagestad er utdannet sivilagronom fra Landbrukshøyskolen i Ås (NMBU) med en master i personalledelse fra Australia. Hun er også utdannet som barfottrimmer på hest fra Tyskland/Norge. Christel jobber primært på gården. Christel har tatt kurset Dyreassisterte Intervensjoner i regi av NMBU. 

 

om gÅrden

Engene Gård ligger 1 km inn i skogen, og 4 km fra Vestby sentrum. 

Her finnes et dyrepensjonat for små hunder, katter, marsvin og fugler. Gården har 3 hester, og gården er profesjonelt tilrettelagt for barfothester. I tillegg har de moskusender som går fritt, samt geiter og høner.

Det finnes en frukthage med solbær, rips, bringebær, epler og plommer. Det dyrkes grønnsaker og urter.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt