Velkommen til

Grønli Fjellgård

Meråker - Trøndelag

   GODKJENT INN PÅ TUNET-GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

900 41 419 - Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Grønli fjellgård

988 72 200 - Tove Fjellanger

Gårdens adresse: Østigardsveien 82 7530 Meråker

inn på tunet-tilbud

Den daglige driften av gården er i hovedsak trening og kostholdsveiledning. Gården har et lite og velutstyrt treningsrom på låven. Her har vi det meste av utstyret vi trenger til gruppetrening  i alle aldre med forskjellige behov/utfordringer. 
Vi kan tilby guidede turer i fjell og «nærnatur», samt kurs på gården som tar for seg ville vekster, mat og tematikk rundt kosthold og livsstilsendringer. 

Lokalene vi vil bruke er vårt hjem og uteområde, stue og kjøkken, terrasser -snekkerverksted og treningsstudioet på låven.

Aktiviteter som tilbys: 

Gode samtaler, bålkos- turer i nærmiljøet og tett kontakt med dyrene. 
Enkelt gårdsarbeid – ved, maling, stell av dyr… 
Opptrening, trening tilpasset den enkelte. 
Dyrking, hagestell.. Mye ute i all slags vær. 
Matlaging, matkunnskap – (bli en moderne jeger) 
Jakt og fisketurer, overnatting i telt. 
Fjellturer, bærplukking og soppturer 
Ski, truger, sykkel… 
Snekkerverksted… 
Enkel bilmekking, rep.av enkle motorer 

om gÅrden

Grønli Fjellanger gård ligger i Meråker med fantastisk utsikt mot Fonnfjellet og nedover dalen. Eiendommen er åpen, lys og luftig samtidig som den ligger skjermet til for trafikk. Gården har mange fine uteplasser – terrasser og bålplass, samt snekkerverksted og treningsstudio.

Det går en bekk gjennom eiendommene som gir alle dyrene tilgang til vann og oss en koselig stemning. I nærheten av gården ligger Meråker Musea med gamle hus – vakkert og fredelig.

På gården bor Magnus på 12 år, Tove Fjellanger og Magne Horten, sammen med 2 hester, 1 ponni, 2 kaniner, 8 geiter, 16 høner en hund og en katt. Vi har egg og ruger frem kyllinger selv. Dyrene bor i en forholdsvis oppusset låve og går inn og ut som de vil og er veldig kosete og sosiale.

Magne fikser både av biler og motorisert utstyr, er dreven med motorsag, samt snekrer og reparerer det det meste. Til daglig jobber han for Meråker betong. Han er også en erfaren jeger, fisker og friluftsmann. Han kjenner fjellet og naturen i Meråker veldig godt. 

Tove har lang erfaring som selvstendig næringsdrivende, med 11 ansatte på det meste. Hun er utdannet makeupartist, personlig trener og kostholdsveileder, – og har mange års erfaring med direktekontakt med enkeltmenneske og grupper. Fysisk eller psykisk motivasjon gjennom samtaler og livserfaring, samt kunnskap om mat og trening, mindfullness og personlig utviklingskurs.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt