Velkommen til

Høgetveits Naturcamp

Lindesnes - Agder

Høyt beliggende heiegård nord i Lindesnes kommune.

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Kontakt

Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

995 99 592 - Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

975 69 121 - Inga-Lise Høgetveit

Høgetveits Naturcamp

Gårdens adresse: Fv305 2, 4536 Bjelland

om gÅrden:

Gammel tradisjonell gård som er gjort om til naturcamping. Plassen er spesielt tilrettelagt for barn. Rutsjebane, trampoline, tråbiler på egen egnet vei med bl.a. bro og tunell. Oppmerkede turløyper med tilhørende fiskevann og mulighet for kano. Ridning og tur med hest og vogn. Tilrettelagt akebakke og preparerte skiløyper. Fjøs og høyløe er gjort om til peisestue og selskapslokale.

Vi på gÅrden:

En familie på 5, hvorav 3 stk er involvert i IPT. Kjell Håvard Høgetveit, Inga Lise Høgetveit og Hans Christoffer Høgetveit.

Kjell Håvard er utdannet agronom og driver Høgetveits Naturcamp sammen med sin kone Inga Lise Høgetveit. Han har stor interesse for hest og har drevet med det siden han var 12 år.

Inga Lise er ei driftig dame som trives godt på blant annet kjøkkenet, hvor hun driver med catering og servering. Hun har erfaring med barn i ulike sammenhenger som f.eks. barne- og ungdomsleir på gården, samt arbeid i barnehage.

Hans Christoffer Høgetveit er den eldste sønnen av tre gutter. Han er utdannet billakkerer men har nå jobbet i barnevernet i snart seks år. Først Aleris, nå Stendi.

inn på tunet tilbud

Høgetveits naturcamp tilbyr dagaktiviteter for barn og unge, samt helgeavlastning/gårdshelg og arbeidstrening.

Gjøremål på gården:
På gården inkluderer vi alle i de daglige gjøremål som foring og stell av dyr som hest, sau, kaniner, Hund, katter og høner. For oss er det sosiale felleskapet viktig. Matlaging og måltider likeså.

Arbeidstrening/skoleelever:
På en slik gård/campingplass er det mange gjøremål. Plenklipping og rydding av vegetasjon, Riktig håndtering av avfall, vedproduksjon til campingplassens hytter og ildsteder, samt rydding og vedlikehold av turstier/skiløyper.

Tilbud: 

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt