Velkommen til

Lie-Hvalen Gård

Skien - Vestfold og Telemark

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

934 10 439 - Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

Lie-Hvalen gård

452 48 014 - Geir Martin Andersen

Gårdens adresse: Holtanveien 153 3739 Skien

inn på tunet-tilbud

På Lie-Hvalen Gård tilbys det inn på tunet aktiviter med utgangspunkt i driften på gården som består av konvensjonelt landbruk med fokus på hestehold og produksjon av hestefor. Videre er småreperasjoner av bygningsmasse og maskiner, samt vedlikehold av grøntareal i og rundt eiendommen populære aktiviteter.Inn på tunet tilbudet har et eget lokale hvor dagen ofte starter og ender samt hvor det spises lunsj i gode trygge omgivelser. I tillegg til de daglige aktivitetene i og rundt gården arrangeres det med jevne mellomrom dagsturer til blant annet Sverige for brukerne, et tilbud som er veldig populært og som alltid skaper god stemning og samhold blant de reisende.

I tillegg til tradisjonelle inn på tunet tilbud har gården pr i dag en VTA plass – Varig Tilrettelagt Arbeidsplass.

Det er en sterk link mellom rideskolens aktiviteter og de aktivitetene som tilbys inn på tunet brukerne. På Lie-Hvalen får man anledningen til å være med på blant annet;

 • Stell av hest og ponni 
 • Ridning Måking av stall 
 •  Foring av hest 
 •  Tradisjonelt gårdsarbeid 
 • Småsløyd og snekkering 
 •  Skogsdrift 
 •  Turer i skog og mark med hund

om gÅrden

På Lie-Hvalen bor Geir M. Andersen og Gitte Lie-Andersen. Gården ligger landlig til i Solum i Skien kommune.

Geir er ansvarlig for inn på tunet tilbudet på gården og har mange års erfaring som selvstendig næringsdrivende i produksjonsbedrift med flere egne ansatte. Videre har Geir nærmere førti års erfaring fra ulike grener innen heste faget, det være seg innen gallopp, trav, sprang, dressur og avl. Geir var også involvert i prosjektet «Grønn omsorg for mennesker med psykiske lidelser» i regi av landbrukshøyskolen på Aas over en to årsperiode.

Gitte Lie-Andersen er utdannet som hjelpepleier og trener innen barneidrett og driver rideskolen på gården.

Som Inn på tunet tilbyder kan Lie-Hvalen Gård se tilbake på over ti år med oppdrag for Skien Kommune.

Gården er på ca 700 da hvorav 160 er dyrket mark og resten skog. Gården er selvforsynt med for til egne hester som til daglig går i rideskolen og hester på stall.

Gården har stallplass til 25 hester og har egen innendørs ridebane med kafeteria, låve med stall, ponnistall og to ridebaner.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

  Inn på tunet Norge SA

  Kontakt