Velkommen til

Livet på landet

Bjerkreim - Rogaland

Livet på landet ligger landlig og idyllisk til på Kløgetvedt i Bjerkreim. Gården er skjermet for trafikk og støy. 

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Kontakt

Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

995 99 592 - Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

Livet på landet

452 73 809 - Nina Laksesvela

Gårdens adresse: Heiavegen 777 4387 Bjerkreim

Om gÅrden:

Med dyrene og naturen som nærmeste nabo er dette en unik arena for rekreasjon. Og gjennom sansene og kroppen opplever man her livsglede og mestring. Med få dyr satser vi på kvalitet fremfor kvantitet. På grunn av allergi i familien har vi hovedsakelig satset på allergivennlige raser. Det er kun hønsa og kattene som ikke er allergivennlige.

Vi på gÅrden:

Nina Laksesvela som har hovedansvaret og står for Inn på tunet tilbudet. Hun er utdannet helsefagarbeider og har jobbet som miljøarbeider på videregående skole i 11 år. Har også jobbet på sykehjem/omsorgssenter. Er veldig glad i å jobbe med mennesker og liker å kunne tilrettelegge arbeidet på gården opp til hver enkelt så alle vil kunne gå fra en dag hos Livet på landet med en følelse av mestring og livsglede.

Dyrene vi har her på gården er to flotte hopper, mor og datter, av rasen American curly horse. Rasen er kjent for sin krøllete pels og for sitt herlige vesen. Vi har to nysgjerrige og artige alpakka. De er kontaktsøkende men liker ikke å bli tatt på, som alpakka flest. Som nevnt har vi også høner. En hane og til tider kyllinger. To kosete pusekatter og gamle Tassen, som er en hund av rasen Bichon Frise. Vi har et koselig drivhus med druer, tomat, agurk og det man ellers ønsker for sesongen. En liten grønnsakshage hvor man bruker å så gulerøtter og annet kjekt. Vi driver også å skoge litt så en får litt ved til vinteren. Vi har også fiskerett i vannet, hvor vi også har kano og robåt til diposisjon. Her hos oss kan man mellom jobb øktene egentlig bare sette seg ned, stoppe opp, trekke pusten og tenke “Dette er livet på landet” 

inn på tunet tilbud

Livet på landet tilbyr aktiviteter knytta opp mot gårdslivet og området runt. Det innebærer blant annet foring og stelling av dyr. Turer i nærområdet og eventyrskogen. På stille dager er det fint med en liten båttur. Tilberedning av enkle måltid. Jobbe i snekkerverksted og med veden.

Målet er at alle skal sitte igjen med en følelse av livsglede og mestring etter en dag hos oss.

Et dagtilbud for elever som trenger en alternativ skolehverdag, eldre med tidlig demens, språktrening, arbeidstrening, mennesker med psykiske og eller fysiske utfordringer som trenger en trygg arena til å kjenne på følelsen av å være til nytte.

BROSJYRE: Sommeraktiviteter på Livet på landet

BROSJYRE: Gårdstreff for glede og samhold - støttet av Helsedirektoratet

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt