Velkommen til

Livet på landet

Bjerkreim - Rogaland

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

995 99 592 - Inn på tunet Norge, Tone Skåtterød

Livet på landet

452 73 809 - Nina Laksesvela

Gårdens adresse: Heiavegen 777 4387 Bjerkreim

inn på tunet-tilbud

Hos Nina Laksesvela og Livet på landet kan en være med på foring og stell av dyr, jobbe i snekkerverkstedet, med ved eller være med å tilberede enkle måltider.
Det er fine muligheter for turer i nærområdet, i eventyrskogen eller en båt- eller fisketur.

Livet på landet har tilbud for elever som trenger en alternativ skolehverdag, personer i tidlig fase av demenssykdom, de som trenger språktrening eller arbeidstrening og de som har psykiske eller fysiske utfordringer.

Nina er utdannet helsefagarbeider og har jobbet som miljøarbeider på videregående skole i 11 år. Hun har også jobbet på sykehjem/omsorgssenter.

Nina er veldig glad i å jobbe med mennesker og liker å tilrettelegge arbeidet på gården, tilpasset hver enkelt, slik at alle kan gå hjem fra Livet på landet med følelse av mestring og livsglede. 

Om gÅrden

Storpuddelen Minnie er alltid med rundt på gården og er veldig bestemt når det kommer til kontakt og kos. En bør være glad i hund når en kommer på besøk. 

De har to flotte hopper, mor og datter, av rasen American curly horse. Rasen er kjent for sin krøllete pels og for sitt herlige vesen. 

Lille Wilma er en shetlandsponni med mye personlighet.
På gården har de to nysgjerrige og artige alpakkaer som er kontaktsøkende, men ikke liker å bli tatt på. 
De har høner, en hane og av og til kyllinger. 

På gården har de et koselig drivhus med druer, tomat, agurk og det man ellers ønsker for sesongen og en liten grønnsakshage med gulerøtter og annet godt. 

Hos Nina kan en ta seg en pause mellom jobbøktene, stoppe opp, sette seg ned, trekke pusten og tenke “Dette er livet på landet”.

BROSJYRE: Sommeraktiviteter på Livet på landet

BROSJYRE: Gårdstreff for glede og samhold - støttet av Helsedirektoratet

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt