Velkommen til

Valdres-stallen

Nord-Aurdal - Innlandet

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

934 10 439 - Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

Gårdens adresse: Stasjonsgoto 43, 2910 Aurdal

Valdres-stallen

www.valdres-stallen.no

ValdresStallen

inn på tunet-tilbud

All aktivitet på gården skal føles trygg og gi mestringsfølelsen vi alle trenger. Trygghet og mestring skaper trivsel og hver enkelt skal føle seg sett og verdsatt. Aktivitetene på gården skal bidra til god forankring i natur og miljø, skape positiv holdning til dyr, folk og livet i sin helhet. Ved å skape trygge rammer med ro og harmoni, skal alle hjelpes til å utvikle seg positivt i forhold til egne mål og forutsetninger.

Stallen er et fristed i en travel og stressende hverdag, hvor vi er til stede i øyeblikket og i samspill med dyrene. Hester er store, sterke, følsomme og ærlige – og skal håndteres med respekt og tilstedeværelse. Her får du hjelp til å føle deg trygg sammen med hestene.

Tilbud på Valdres-Stallen:
Avlastning, barnevern
Tilbud til barnehager og førskolebarn
Skolefritidsordning/fritidsaktiviteter for barn i skolealder
Skole/gården som pedagogisk ressurs
Tilrettelagt arbeid/arbeidstrening
Terapiridning
Tilbud til personer med nedsatt fysisk funksjonsevne.
Tilbud i psykisk helse
Arbeid og språkopplæring for flyktninger
Rusrelatert omsorg

På Valdres-Stallen kan en være med på ulike aktiviteter som stallstell med møkking, fôring og stell og puss av hest og utstyr. Ridning på bane og tur, trening og innkjøring av hest, delta i slåtten, reparere gjerder, klippe plen, rydding, maling, beitepussing, steinplukking, harving av ridebanen, snømåking og matlaging.

om gÅrden

Respekt for dyrene, naturen og hverandre er hovedfokus hos Valdres-stallen.

Her er det godt og harmonisk å være for alle 2- og 4-beinte. På gården bor det hester i varierende størrelser og aldre. Valders-stallen har vakre og spenstige Welsh mountain ponnier, robuste nordlandsponnier, islandshesten Freyja og varmblodshesten Hottie. I tillegg kan du finne et par trivelige geiter her på gården, og det er stor stas når det kommer killinger om våren. Valders-stallen har også noen høner som er flinke til å legge egg.

Matmor og sjef på gården er Anne. Anne er veldig opptatt av hest, opprinnelig fra Oslo og fant sitt drømmested her i 1996. Hun har aldri angret på at hun flyttet fra hektiske Oslo, til det gode liv på bygda. Hektisk er det på gården også, men på en annen og mye sunnere måte. Arne er gårdsgutt, altmuligmann og Annes faste støttespiller. Han har mye erfaring fra håndball og petanque og bidrar han med litt variasjon – siden hesteinteressen kan bli altoppslukende. Han er en lun motivator og positiv omsorgsperson for alle som er her. I tillegg finner vi Bestemor Gerda som bor i kårboligen. Det er hun er høne-sjef, og passer nøye på dem. I tillegg har hun stor omsorg og omtanke for alle andre.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt