Velkommen til

Ramstad

Sigdal - Viken

Ramstad gård har 20 melkekuer og ca. 50 ungdyr og to katter. På sommeren går ungdyra på utmarksbeite.  På Ramstad dyrkes ca. 75% av grønnsakene vi trenger for et år. Vi har stor kjøkkenhage og drivhus.  Stabburet og «gamlehuset» er det knyttet mange spennende historier til. Vi har også grillhytte, skoghytte, båt og fiske muligheter.

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Kontakt

Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

934 10 439 - Inn på tunet Norge; Katarina Ødegaard

Gårdens adresse: Ramstadveien 77, 3350 Prestfoss

Gården v mailto:roxibye28@gmail.com

948 09 356 kontakt gården v Roxana Stangebye

Vi på gÅrden:

Jeg, Roxana, driver Inn på tunet-tilbudet på Ramstad, i tillegg til at hun driver som melkebonde på båsfjøs. Jeg er en ungdame som er sosial, pratsom og glad, og liker å lære nye ting. Jeg elsker å være i naturen, og i kontakt med mennesker. Jeg liker å dele mine erfaringer om dyrene, naturen og om driften her.

inn på tunet tilbud

På gården har jeg forskjellige aktiviteter som passer til alle.
DYR – melkekuer og ungdyr. Har lærer man seg hvordan en omgås og håndterer dyr. Ved bruk av enkle små hjelpemidler i det daglige liv, arbeidstrening.
KJØKKENHAGE – man lærer om jordstruktur, jordtype og jordnæring. En skal lære om hvordan mat blir til. Vi kan følge frøet fra vi sådde det til det gir oss noe tilbake. Maten vil være kortreist, bærekraftig og økonomisk. (Dyrking, luking og plukking av grønnsaker.)
GRILLHYTTE – Det er plass til 15-20 stk.  Her kan man ha pauser og fritid eller det kan leies ut for barnebursdag med mange aktiviteter som er tilknyttet til gården og alle er inkludert.
SKOG/SKOGHYTTE – Hytta liger 1,3 km inn i skogen, det er en traktorvei som er lett å gå og alle kan være med, både barn og eldre. Turer i skogen er bra både fysisk og psykisk. Man lære mye om trær, fugler. Plukking av skogsbær og sopp. Avslapping på hytta.
BÅT/FISKING. Det er kort vei til båten, og det er lett å være med for både barn og eldre. Koselig turer med båten med mulighet for fisking og bading.

Tilbud: 

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt