Velkommen til

Røkkesaune Gård

Stjørdal - fylkesnavn - Trøndelag

   GODKJENT INN PÅ TUNET-GÅRD

Tilbud:

Kontakt

900 41 419 - Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Rykkjasvegen 206, 7510 Skatval

415 02 273- Torgunn Haug

torgunn.haug@gmail.com

Facebook

Link: hjemmeside

inn på tunet tilbud

Aktivitetene på Røkkesaune Gård følger årets gang og sesongene. Brukerne er, når dette lar seg gjøre, aktivt med på planleggingen av aktivitetene. Aktivitetene tilpasses årstid, brukernes interesser og omgivelser uten bruk av helt fast ukeplan. Vi dekker mange ulike temaer i løpet av året. Vi bruker nærmiljøet som arena, og skaper ting ut fra det vi finner på gården, ute i åkeren eller i skogen. Dyrestell er en veldig sentral del av gårdsarbeidet. Brukerne får god erfaring med å ta vare på dyrene, samle egg og sørge for at alle dyrene har det bra. Vi har også et tilbud om litt «mekking» av bil og motorsykkel for de som er interessert i det, samt litt vedarbeid, snekring, maling, alt ettersom hva som passer for de ulike gruppene/brukerne. Omsorg for dyrene gir glede, ro og respekt for noe som er levende. Å reparere noe, pusse opp, male, ordne ved, dyrke bær og grønnsaker er håndfaste aktiviteter som gir mestring. Brukerne får oppleve gruppetilhørighet i trygge omgivelser og får fokus på å ha det gøy. Vi som bor her og driver gården er Torgunn Haug og Kyrre Carson. Torgunn har jobbet i kommunal virksomhet og i oljebransjen i mange år, har alltid hatt et stort hjerte for dyr og er glad i uteaktiviteter. Kyrre har jobbet innen byggevare og verktøy i mange år og er nå butikksjef på Felleskjøpet. Hans interesser er bil og motorsykkel, bygge og mekke. Det er han som er ansvarlig for gårdens kjøretøy og styrer med gresslått om sommeren. Han er også gårdens altmuligmann. 

om gÅrden

Røkkesaune Gård ligger vakkert til i en liten helling nær Trondheimsfjorden. 45 mål der ca 25 er dyrket mark og 18 mål er beiter til dyrene. Ellers består gården av to bolighus, en låvebygning, et redskapshus og et verksted. Vi har kasjmirgeiter, alpakkaer, mini-shetlandsponnier, Dverg-Kochinhøner, kaniner, katt, og hunder. Vi driver gården med produksjon av høy, vi leier ut geiter med Nofence på sommeren. Vi driver oppdrett av Airedale Terrier. Vi har en airbnb sommerleilighet på låven som er godt besøkt i sesongen. Og så er det en liten hundesalong i låven. Geiter, alpakka, ponnier, kaniner og høner går ut og inn som det passer seg hele året. I kårboligen bor Torgunns foreldre Mari og Halvard, begge har rundet 80 år og har mye livserfaring. Sokkelleiligheten i kårboligen er pr i dag utleid til Emma som hjelper til på gården ved behov. 

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt