Velkommen til

Rønningan Saufarm

Levanger - Trøndelag

   GODKJENT INN PÅ TUNET-GÅRD

Tilbud:

Kontakt

Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

900 41 419 - Inn på tunet Norge - Leif Kvitvang

Rønningen saufarm

476 23 866 - Jorunn Rønning Okkenhaug

Gårdens adresse: Rønningan Saufarm 7620 Levanger

Rønningan Saufarm

www.ronningan.com

inn på tunet-tilbud

Rønningan Saufarm har tilbud for barn og ungdom i skolen, helgeavlastning gjennom barnevern, og arbeidstrening gjennom NAV, men kan ta i mot, og tilrettelegge for alle typer brukere.

Vi følger årstidene på gården og har gjøremål etter dette. På gården er det hage med masse bærbusker og noen frukttrær og vi bruker også å ha litt grønnsakhage og urter. Matlaging er også noen av aktivitetene vi gjør hos oss. Dyra må stelles og mates, og hestene kan både kjøres med og ries på.

Her kan man få utvikle seg i sitt eget tempo i et trygt og oversiktlig miljø. Vi kan ta imot enkeltpersoner eller små grupper og lager et opplegg etter behov og/eller planlegge i samarbeide med skole eller andre aktuelle.

Velkommen til Rønningan Saufarm! Hilsen Jorunn og Ketil.

om gÅrden

Gården ligger ca. 5 km fra Skogn sentrum, i gamle Finne skolekrets. Rønning er opprinnelig navnet på gården, men den har bestandig blitt kalt Rønningan, og da ble det Rønningan Saufarm da vi begynte med Inn På Tunet, ettersom sau er hovedproduksjonen på gården.

Vi har ca 90 mål dyrka jord, og så leier vi en del dyrka jord og utmark. Vi har ca 150 vinterfora sau, hester/ponnier, katter, hund, høner, minigris, marsvin og kaniner.

Gården ligger nært utmarka der det finnes mange fine stier og turmuligheter. Vi er glade i friluftsliv og er ofte på turer i skog og mark både på sommer og vinter. Bærturer av alle slag må vi ha med oss.

 

Vi har et lyst og trivelig saufjøs med god luft og veldig funksjonelt. Der er også stall og smådyravdeling og et lite pauserom. I 2015 ble det nye redskapshuset ferdig, med lokaler i 2etg. Det er kjøkken, bad/wc og stort oppholdsrom. Der har vi matpauser og div aktiviteter når vi har brukere/ gjester på gården. Vi har også en del utleie av disse lokalene til møter og selskaper osv.

I våningshuset bor Jorunn og Ketil som eier gården. Jorunn er født og oppvokst her, og tok over drifta etter sine foreldre sammen med ektemann Ketil i 1988. De har 4 barn; Erik Johannes født 1987, Ingrid født 1989, Trude født 1992 og Ragna født 1999. De har også hatt to fosterbarn boende her i 10 år. Alle ungene er ute av redet, men er mye hjemme på besøk og hjelper til ved behov.

I tillegg til gårdsdrifta jobber Ketil på Norske Skog på Skogn. Jorunn jobber med brukere på gården. Tidligere jobbet hun i barnehage.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt