Velkommen til

Tellevikflaten Gård

Askøy - Vestland

   GODKJENT INN PÅ TUNET – GÅRD

Tilbud:

Kontakt

986 15 390 - Therese Instefjord, Inn på tunet Norge

Therese Instefjord, Inn på tunet Norge

Gårdens adresse: Finamyrvegen 16, 5307 Ask

452 92 915 - Henrik og Josefine Tellevik

Tellevikflaten gård

inn på tunet-tilbud

Gården tilbyr alternativ skoledag for elever som av ulike grunner strever på skolen. Aktivitetene på gården blir tilpasset elevens funksjonsnivå, og med god samarbeid med skolene, ønsker vi å lage et tilbud som passer inn med skolens ønsker og faglige mål. Vi legger opp til deltakelse i arbeid på gården som er aktuelt for årstiden i forbindelse med stell av eng, beite, frukttrær, bærvekster, grønnsaker, vedlikehold av bygninger, mindre nybygg for smådyr, vedarbeid og stell av kulturlandskap.

om gÅrden

Tellevikflaten gård ligger 15 min inn på øyen fra askøybroen. Det har vært en tidligere jordbærgård, som nå brukes som inn på tunet gård. Her har de små dyr som sau, høns, kaniner, vaktler, ender og en hund, og produserer litt frukt, bær og grønnsaker i liten skala.

Josefine Tellevik startet opp med opplegg på gården i 2020. Hun startet opp med barnebursdager og alternativ skoledag for elever. Josefine er utdannet barne og ungdomsarbeider, og har jobbet en del år i skole, spesielt med elever som strever på skolen. Josefines far, Henrik Tellevik, er landbruksrådgiver og også med og hjelper til.

Vi hjelper deg

Er du interessert i våre tilbud – eller ønsker mer informasjon. Da kan du fylle inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

    Inn på tunet Norge SA

    Kontakt